Jag dumpar idol för en helkväll med mig sj...

img_0456 (MMS)

Jag dumpar idol för en helkväll med mig själv, true blood, sushi och gott;)  Imorgon ska jag försöka hitta nått och ha på mig till the b day party;)

Visst e de härligt med fredag!

De blev i ge lyxfälla igår, a rosabandet istället (?). Men de e skönt med mitt i veckan träffar ändå! Efter denna jobbdag är de dax för va jag tror de blir en helt otroligt rolig helg. På lördagen är de middag med andys stora familj och sen direkt efter ska vi skynda oss till ylvas födelsedag. Och på söndag är de dax för dans igen;) undrar vad för avancerade moves vi ska göra då. Om ni undrar så är jag inte de smidigaste hönset i huset;) Nu ska jag gå och köpa en kopp te innan fredags möte, söderdröm på e-house. Riktigt gott! Om ni inte smakat de än så har ni nått och se fram emot. Ha en underbar fredag!

Lyxfällan

Nu har jag slutat jobba för idag, banktorsdagar i all ära men jag e slut! Tur att de e Tina, Linda, Marie kväll med lyxfällan! Riktigt skönt program men jag saknar de gamla Goa lyxfällankillarna! Sista dubbelhyran denna månaden som dras från kontot, de ska fira med något gott och äta;) och nästa månad blir de fa******* lite shopping! Funderar på och avancera med att åka till Vingåker och köpa hem lite nya tiger kostymer;) köpte en där för några år sedan och kvalitén e helt otrolig! Plus att de e halva priset på den där! Nån som e sugen på en liten road trip?! Andy har kanske sålt sin bil (som han inte hittar nycklarna till) så möjligt att de även blir en ny bil nästa månad! De hade varit roligt! Vilken underbar månad november är! Känner ni den positiva energin? Jag går stenhårt på de min farmor alltid sa! Om de är jobbigt, blir dagen mycket bättre med ett leende på läpparna;) saknar min farmor! En otrolig person! En dag kanske jag lägger ut mitt brev som jag skrev till farmor, som jag la på kistan tillsammans med en lilja. Nej, nu ska jag hoppa av bussen!

Nu e lunchen slut , trist när de e så fint...

img_0453 (MMS)

Nu e lunchen slut , trist när de e så fint väder

Poledance

Idag är de dax för poledance igen, men har inte lust alls, e trött. Igår åt vi middag med tjockis och hans flickvän My. Efter middagen kom lite vänner och så blev våran lugna lördag en förfest;) Vi hade super kul och lyssnade på många gamla godingar. Vi har även ett kalas och gå på idag, men Andy jobbar, hoppas ändå att vi hinner dit. Nu ska jag vila en stund.

Är på stan och nu har vi kommit till holla...

img_0450 (MMS)

Är på stan och nu har vi kommit till hollandia för liten fika paus;) ser de gott ut?!

Idol kväll med Tina, Marie, Joel, Andy och...

img_0440 (MMS)

Idol kväll med Tina, Marie, Joel, Andy och lilla mig;)  De finns en risk att de blir girls night out på båten;)!!

Life is like a box of chocolate

img_0439 (MMS)

Life is like a box of chocolate

Fick choklad på jobbet

Idag har varit ännu en fantastisk dag på världens bästa bank! En kund kom inom jobbet och gav mig en present, en choklad ask! Jag har nog världens gulligaste kunder! De satte trenden på hela dagen så jag strålade som en solstråle resten av timmarna! Tidiga bussen hem & snart en pw med tess! & ikväll är de idol med tjejerna och kanske kan de bli en utgång! Imorgon ska jag gå på stan och hämta min gratis Designade påse till tidningar på gustav;) de första 50 får en, i want! Nej nej, nu har jag inte tid för detta! De dalriga ska tränas bort! Happy weekend

Middag med vänner Marie och Joel på besök...

img_0438 (MMS)

Middag med vänner Marie och Joel på besök, de lagades fläskfilé med kantarellsås;) skönt och mötas mitt i veckan!  Annars har dagen varit lång, men efter en lång torsdag kommer en fantastisk fredag!

Va trevligt att ni ar hittat tillbaka

Sitter som vanligt på bussen hem, lite lycklig över att de e två dagar kvar till helg! Känner mig helt slut, behöver verkligen en lugn helg för att ladda om batterierna! Känner en lätt höststress, vill hinna fixa håret, boka klart vintersemester, gå ner massa kilon och fixa till de hemma! Trist när jag vet hur jag vill ha de, men kassan inte klirrar tillräckligt högt;) Jaja en sak i taget, ny säng! Nu ska jag slänga i mig mat och sen e de powerwalk med Tina;)

Kära onsdag

Snart börjar jobbet, men har hunnit med en del redan nu;) eller kanske inte, men lämnat nycklar till en morgonpigg lindsjö;) Idag ska vårt internet installeras av internetanubbar, så han är en ängel och ställer upp som nyckelväktare! Vem vet! Ikväll kanske vi får vårt superinternet, iiiiiiii ! De blir en powerwalk runda med Tina och Therese iaf! Jag kom på att jag glömt plocka upp alla kläder från golvet;/ nedrans va jobbigt om de ser allt ligga slängt. Pinsamt! Hade lite svårt och välja imorse;)

Har varit ute med Tess i 1.30 nu;) snabb t...

img_0434 (MMS)

Har varit ute med Tess i 1.30 nu;) snabb takt, jag e så stolt;) nu e de snart dh på kanal 5!

Sneak à peek;) tvbrudar;)

img_0345 (MMS)

Sneak à peek;) tvbrudar;)

Mr riesbeck, vackraste;)

img_0356 (MMS)

Mr riesbeck, vackraste;)

SMS-inlägg

img_0407 (MMS)

Nattpromenad

Promenad med Tess;) skönt på kvällskvisten!!! Idag ska jag inte missa dh;)

Sjukbokning

Ännu en givande dag avklarad! Är påväg hem till lagad spagetti och köttfärssås! Hade annars planer på att göra en kantarellsoppa på alla kantareller jag har hemma, men de får bli morgondagens projekt! Fixat med recept ;) Jag har otroligt jobbigt med ryggen just nu och magen, så imorse blev den en bokning hos capio och sen ett samtal till sjukgymnasten! Fick tid nästa vecka redan, så jag ser sömn framför mig;) Annars är de en evig längtan till helgen då planen är ett möjligt spa besök;) Ska bara försöka få med Herren med de blå;)

Förlåt

Jag lovar att jag ska bli bättre! De är en hel del tråkigheter som jag får skylla på! Men nu så.... Ge mej en chans till;) De senaste nytt är att jag ska börja jobba i Malmö, Jag ser fram emot de, den 15 sker flytten, Fortfarande på världens bästa bank:) Sen e de också dax för inflyttningsfest, den 6 nov, alla helgonsdagen;) Ser fram emot och få visa upp vår fina nya lägenhet! Kommer inte vara i närheten av klar och ingen kristall krona kommer lysa i mitt vardagsrum, men snart ;) De e bara riktigt synd att de ska vara så himla dyra! Vi måste ha en större eftersom de e 3.80 till tak! Andy är sjukling så nu e jag snart hemma, blir tacos ikväll;) bästa pepp maten!! Nu ska jag kliva av bussen här i vackra rörsjöstaden. Love My new place;) Kram riesbeck

<3

roliga saker förstås!

RSS 2.0