Idag har de varit väldigt varmt. Jag och F...

Idag har de varit väldigt varmt. Jag och Freja gick in lite tidigare och lekte i lägenheten. Den tog vi alla 4 en lång promenad som avslutades på en trevlig japans restaurang. Nu ligger vi alla och vilar i väntan på big brother. Ikväll är Saras pojkvän med och de måste vi självklart kolla på. När jag kan ska jag försöka lägga upp lite bilder så ni kan se hur vi har de. Hoppas allt är bra där hemma. Puss och kram från Cypern

Hej hej cypern

Vi har de bra. Njuter vid poolen hela dagen. Fint hotell, fint rum. Livet e bra härligt:) hoppas ni har de bra där hemma.

Vi har de väldigt bra. Ligger vid poolen o...

Vi har de väldigt bra. Ligger vid poolen och solar för andra dagen i rad. Vädret är bra och sällskapet är fantastiskt!

Nu åker vi;)

15 min

Duschat, ätit and ready to go;)

En powerwalk

En promenad innan vi blir hämtade och åker till flygplatsen! Hej motion!!

Itunes

Uppdaterad musik, packad väska och utvilad. Vacay here we come!

Snuttan min

Man blir lite trött av att fira sin mamma på mors dag!

Packa packa packa

Nu är allt Freja ska ha med sig packat och väskan väger 15 kg, hmm va ska jag ha med mig. Tur att de är varmt och skönt där nere och att jag egentligen bara behöver bikinis och en strandklänning;) kan nog få ner min jumpsuit, den är lätt ett måste;)

Min första morsdag

Idag ska Freja vara extra snäll, vi ligger i sängen och myser fortfarande fast vi varit vakna ett tag. Snart vill Freja ha frukost så de e dax och gå upp.

Heja heja

Åhh va bra hon va, heja Sverige! Ikväll har vi familje träff med alla underbara småbarns föräldrar.

Lilla torg;)

Mys mys med vänner

Stan

Har mött upp Karin på stan i detta fantastiska väder. köpt lite kläder till Freja och till mig ;) gått igenom hela hansa och ätit frukost på espresso house;)

Snart kommer Denise och Melle

Fotbollstjej

Freja nickar

Var och nosade på 20 kg!

Ja, 20 kilo nåddes (!). Men så ska jag öka mängd mat då går man upp lite grann, så de va lite tråkigt ;) men snart där igen. Tänkte visa hur mycket i cm jag har blivit av med. Så mina startmått den 14 mars i år va 85 cm kring midjan och 111 cm kring lovehandles midjan ( haha, 7 cm ner från naveln). Idag har jag 71 cm kring midjan 4 cm till sen är jag nöjd. Och 88 kring den andra, lite skillnad, på bilden är måttet på 111 cm. Mycket 19 kilo kan göra;)

Snabba freja

Freja blir snabbare och snabbare på att krypa. Nästan inget ålande kvar nu, lite synd, de e ju så sött

Mys mys

Nu har vi ätit middag tillsammans hela familjen och dogges Julia. Sen gick vi och en varsin glass, jag körde iofs på powerking;) nu håller Andy på och packa och snart är jag gräsänka. Vampire Diaries på tv, woho!

Lönedag, soligdag, massa med kärlek

Varför bryta en bra kedja, vi kör parken idag med. Freja kör nakenfis racet här hemma och kryper runt och ställer sig mot allt, tror hon kan hålla balansen och släpper taget. Jag har under detta jagat efter henne tre gånger, haha. De är mycket aj aj som sägs men de svaras nu mera av väldens smile. Hon är lätt de sötaste, vackraste och bästa i mitt liv <3
Nu kommer snart Tina och Tina.
Ikväll är de mys med gubben innan han åker iväg på sin resa, snyft =o(


image description

Repris

Repris i parken med härligt sällskap!
Nu på eftermiddagen ska jag träffa marie och ikväll är de Eurovision hos Tina.

En dag i parken

Ännu en härlig dag med goa vänner och våra fantastiska barn!

Onsdagen den 23 maj

Känner mig ganska trött idag, men inget som en redbull inte kan lösa. Vädret känns parkigt idag så de kan nog bli lite sol med Tina och Devid.
Så en dusch nu låter bra.

Hemma med fötterna på bordet!

Men inte länge till, nu ska jag ner till källaren och leta bikini!

Lite bilder på de nya fina sakerna Freja har fått.

Promenad

Från rörsjöstaden till Jägersro och toys r us med Tina och Tina ;) shit va grymma vi e!
Bytte leksaker till Freja. Den jag bytte i söndags slutade inte heller och låta. Nu provar vi andra saker istället. Hoppas hon gillar dem :)

Frejas Ordföråd

Ja, de är ju inte så stort, men mamma är ett ord som flitigt används och tack, haha. Artig liten bebis jag har =)

Idag om vädret blir bättre tänkte vi nog dra till parken, så kom igen solen, komsi komsi!
En liten bild på hotellet som får finbesök om 6 dagar =)

Hämtat paket!

En bikini kom idag från hm som jag ska ha på semestern om en vecka! Helt sjukt att vi snart åker. Tjejsemester är fantastiskt kul.
Handlat all mat till Freja mä, så nu är vi redo

Parkhäng

Freja sover medans mamma solar:)

Banta banta banta

Igår och i förr går va jag så himla trött på de. Är inte jätte motiverad, men jag tar mig igenom de. Blir ju grymt sugen när vi grillat hela helgen! Är ju inne på en veckas nutrilett och naturdiet, på onsdag är sista dagen. På dessa dagarna har jag gått ner 1,8 kg, målet är 3,5 kg för då är jag uppe i 20 kg viktnedgång! Så 1,7 kg to go! Sen sista 5 kilona när jag pallar!


Idag blir de parkhäng med Malin och Tinka, Tina och Devid. Men första Bvc med Freja och hennes 8 månaders kontroll. Undra va hon väger, sist vägde hon typ 8100 och va 67 lång(?) De går ju inte upp som tidigare, men kanske ett halvt kilo på 2 månader, känns väl normalt. Älskar min lilla bebisknubbiga sötnos! Vackraste Freja!

Parkhäng med Tinka och Malin

Stackars andy

Eller inte, men bakis är han;) vi och Tinka är på mc donalds, bakisparadis;) ikväll är de grill hemma hos oss, fantastiskt väder idag!
Nu ska vi byta frejas leksak som driver mig till vansinne eftersom den hängt sig!

Grillkväll

Grillkväll med alla fina Goa vänner i Bara!

Hejdå emil

Då har mamma och pappa, Tore och Sylvia varit och hälsat på. Cyklade iväg och köpte bullar, de bjuder man på när man får finbesök. Mamma och pappa tog med Emil till Örebro eftersom vi ska iväg på semester om en vecka;) jag och Freja satsar på sol och bad och Andy tar båten på en tur genom Göta kanal;)
Tur att man har snälla föräldrar!

Snart ska vi ut till Bara.

Mamma och pappa

Snart kommer frejas mormor och morfar förbi en snabbis. Såhär fin är man då;)

Ikväll blir de grillning i bara med underbara vänner!!

Panta mera

Fredags "nöjet" blev städning och panta alla tusentals burkar. 150 kr, haha! Nu blir de en pulvershake och redbull sen mysa med älsklingen.

Då kör vi igen

Semester om 9 dagar. Nu fika hos fina Carro.

Roadtrip med lindsjö/Nilsson

Hämtade bilen och sen bar de av till svågertorps food court. Subway, för man bör inte roadtrippa på tom mage.
Eftermaten fikan kördes på hallongården;) efter de blev de en köra runt på landet trip & till slut hamna vi i bokskogen. Kollade in vårt framtida boende och sen köpte vi kvällsmaten på Willys. Medans den baconcream inbakade fläskfilen lagas i ugnen spelas de tärning.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2178588/images/2012/pic_202967041.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2178588/images/2012/pic_202967070.jpg" class="image">

Frejas present

Freja har fått present från sin gudfar macki och faster savanna. Riktigt fint, tack så mycket.
Nu ska vi möta upp familjen lindsjö/Nilsson.

Nu kom maten;)

Så jäkla skönt och slippa bära. Jag har redan beställt till nästa vecka och fick 200 spänn i rabatt för att jag hade rabble! Wohoo

På stan

Varit och fikat med Tina på stan, mycket kul i vanlig ordning. Snart kommer Karin och senare kommer maten jag beställde hem ;)

Min fantastiska dotter

De bästa som har hänt mig blir 8 månader idag. Hon kryper, sätter sig själv, ställer sig upp mot saker, artig och hälsar och har fått koll på orden mamma och pappa. Hur snabbt går de!?! Mamma älskar dig Freja! Puss puss

Kvällsmat

Så jäkla gott de e

Fika hos tina

Tisdagsmys med Tina och Tina. Åh devid och Freja så klart. Devid håller låda och Freja sover. Just nu ligger vi och tar de väldigt lugnt i soffan och kollar på filmen Eva går ombord på ettan:) film från 1932 :)

Freja drar sig fram istället för att krypa

Freja

Mitt hjärta

Sällskapsresan

Inne på andra filmen nu, sällskaps resan, så jäkla rätt. Nu vill jag resa igen:)

Lotto:)

Bingo lotto med Goa och härliga vänner i vanlig ordning. *love*

Glajorna på

Och sköna skor.

Bilder från igår

Va riktigt roligt med tjejerna igår. Var ju ett tag sen jag va ute, men hellre få och på riktigt än ofta och mjäkigt;) hemma halv sex uppe strax efter 10;) Nu har jag lekstund med de finaste jag har, hon verkar gilla lets dance, helt okej;) snart ska vi till gungorna medans Andy är ute och cyklar. Tjejmys!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2178588/images/2012/pic_202358177.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2178588/images/2012/pic_202358180.jpg" class="image">

Redo to paaaaarteyyy

Element bistro

Lunchar med mina älsklingar! Ikväll kanske de är fest så de gäller att grunda, så idag är en diet fri dag;) firar att man är över 15 kg ;)

Tacooooo

musik i mina öron

Freja har idag suttit klistrad vid min sida, så är de när man är lite gnällig, så var jag också, ville vara nära mamma när man inte är 100 % på topp. När älsklingen kom hem ville han ta henne på en promenad, egentid för att laga mat, härligt =) Ikväll blir de tacos, ska snart hacka massa grönt och steka färsen.
Har också hunnit veckohandla lite mat för nästa vecka, de gör jag på mathem.se så slipper man bära hem allt tungt. Denna veckan har man också 100 spänn rabatt om man har appen rabble =) 29 kr för hemkörning, de e de faktiskt värt.

Fredag:)

Åh så skönt med fredag. Tänkte inte hoppa ur mjukisarna på hela dagen:) Freja leker med sina leksaker och våra saker och jag försöker vakna till i soffan med trean på tv och ett glas tranbärssaft. Idag ska Ikano förbesikta lägenheten inför flytten till hösten. Så snabbt allt går, kan vi stanna tiden nu?!?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2178588/images/2012/pic_202099319.jpg" class="image">

sjukling

sitter i kö till den vårdcentral jag tror Freja är skriven på, väntat nu i 10 minuter och kommir en plats närmare svar, wohoo.

Mysonsdag

Kom hem till Denise där hon dukade upp till bästa frullen, färska hallon, blåbär, jordgubbar, vindruvor och bappelsin :) och te såklart! Mumsigt värre. Mycket bra dag med Malin, Denise, Melle och Freja:)

Roadtrip med Malin och freja

Idag ska vi hälsa på Denise, ska bli kul för jag aldrig varit där och kollat in deras hus. En timmas buss framför oss, mindre kul.

You, me & dupree

Wihoo:)

Slappedag

Ibland är de skönt med slappedagar som idag. Freja och jag tog en liten vilostund i soffan efter Tinka gick, verkligen med betoning på liten. Men skönt va de. Ikväll ska jag bort till entré om jag hinner när Andy kommer hem ifrån cyklingen.
Bjuder på en fin bild på oss alla tre som va på Kreta, enda bilden på oss tre :)

Lunch med Tinka

Hämtade hem en varsin sallad från cafet runt hörnan! Smaskigt

Bio med tjejerna

Kul med film

Kan lönen komma snart:( haha

Här delas de lika. Och "vattnet" smakar bra:)

Barnfritt med Tina

De blir Ikea och sen bio:) kanske nån köttbulle nånstans där också!

Freja busar hemma hos Tinka

Ny maskin

Hade precis vaknat vi halvåtta när telefonen ringde. De var vaktis och han skulle komma och byta tvättmaskinen mot en som centrifugerar ;) yay, nu kan jag tvätta. Guuuuu va kul :)

4 fick bingo!

Fan va grymma vi e ;) 4 av oss åtta :)

Love it!

Efter en riktigt trött dag ska jag njuta av en lång dusch och använda mitt nya schampoo och balsam. Köpte de i Grekland. Har använt deras produkter innan och de är väldigt bra. Roligt när man hittar nått som man verkligen gillar.

Ikväll blir de också bingo i vanlig ordning med natta och Robban mfl. I vanlig ordning:) söndags mys!

Nr 2

Skål!

Tack för igår

Igår vart de grill kväll med Tina, lindsjö, devid och Jerker. Efter de blev de lite tärning. Jonne kom förbi och joinade oss och sen även Robban och natta. En sen kväll med härliga vänner. Andy drog ut vid två och jag la mig vid tre, Freja vakna vid sju, hej powerking:)

kul =)

Kamelonten

Gott och gå på diet

Lördag!!

Idag blir de en liten trip till Falsterbo för att hälsa på Birgitta och Bosse. Härligt väder. Va på Ikea igår och köpte nytt bord också, fint blev de;) även glas och tallrikar men de va för stora för diskmaskinen. För stora tallrikar har vi från Rörstrand och man använder de inte. Så de ska vi lämna tillbaka och köpa andra.

Yes!

Jag hade inte gått upp nått under semester, utan gått ner lite istället:) tur de:) 14 kg nu, 6 kvar till mål 1 :)

Element bistro

Provar cafet runt hörnan! Här kommer de fikas och lunchat mycket i sommar ;)

Dagens frulle

Skoja ;) är inte så hungrig på morgonen, blir en smoothie vid elva. Köpte hem tre påsar hallon igår och två lätta vanilj yogurt. Kör smoothie dieten jag, haha! Love love.

Tack nelly

Alla kläder va perfekta:) och en bild på mina nya converse

hemma igen

Yes, då har vi landat och blivit hämtade =) saknar redan grekland och hade gärna stannat en vecka till. Nu blir de grill och tvätt, kul va =)

Sista kvällen

Igår va mysigt med show och drinkar, underbar utsikt och fantastiskt sällskap. Nu sitter vi på bussen och smågråter, vill stanna en vecka till. Tur att vi har underbara vänner och män hemma som man saknar.

 

Är de helt säkert att de verkligen redan gått en vecka?!?

Stannar lätt här lite till, har verkligen haft en underbar semester! Tjejsemester, de e grejer de ;) ikväll ska vi ut och äta och kolla in sista showen. Blir säkert nån drink till de. Viva Grekland!!

Hett hett hett

De är lite för varmt att sitta still med Freja idag så vi är ute och går längs kusten, enda stället med lite bris;)
Problem och lägga upp inlägg idag;(

Hej bullen

Vi har ett problem. Video följer vid hemkomst

Michael Jackson med mera kväll

Här sitter vi med varsin drink och njuter av showen. Ikväll är de Jackson och andra gamla godingar! Ös sa vi ;)

Bildbomb

En dag med Natta, Eva och Freja vid poolen :)

Som vanligt först på plats, gick en runda runt poolerna för att hitta en annan plats, men kom fram till att våran var den bästa. Soligt och varmt i vanlig ordning, men lite lägre faktor på. Vi får se om vi passar in på kräftskivan eller stranden i sommar.

 

Valborg ala grekland

Firas med spagetti, ketchup och köttfärssås, natta kör veggi korv :) kanske en drink på balkongen senare. Idag har vi gjort bästa klippet på converse, 16-20 euro, grymt! Köpte ett par men när jag kom tillbaka till hotellet så va de lite trasiga. Natta köpte samma och hennes va hela och fina ;) hon hitta även ett par hot pink ;) ska komma in nya färger imon eller på onsdag så då får vi se hur mycket vi ska lämna kvar i grekland för att få plats med våra skor;)
Ha de så bra och va inte för bakis imon! Kramar från grekland!

 

 

<3

roliga saker förstås!

RSS 2.0