Fler som ska hämta sin iPhone 5?

Sötsugen

När man inte vill ge sig ut i kylan

Trademax

Sitter på jobbet efter en lång dag och har tagit fem minuters paus. Kollar in möbler och inredning för den nya lägenheten. Soffa och matbord står högt på listan, vill ju ha ett matbord i vardagsrummet också. Hittat lite på trademax och de har bra priser så kanske blir båda =9 Var och kollade på de i somras i deras butik i helsingborg, fina va =)
Nej, nu är de dax och fortsätta jobba, sen är de hem och fortsätta packa. Andy har varit och köpt 25 kartonger till. Hur många kartonger behövs för att flytta ett hem egentligen?? Längtar tills fredag då vi får nycklarna till vårt nya hem. (som snart har massa nya fina möbler =) )
 
// Eva
 

Snart är de dax

Mindre än en vecka kvar tills vi flyttar till vår sprillans nya lägenhet i bara. Hoppas verkligen vi kommer trivas. Idag är Andy iväg på svensexa och jag tar och packar. Kartongerna är snart slut, så måste åka och köpa nya. I veckan ska Andy spackla och få ner resten. På fredag hämtar vi nycklarna och lördag ska vi och några vänner köra flyttlast. Just nu tar vi rast och köper inredning på nätet. De förtjänar jag och Freja:)

Frejas födelsedag

Nu är vi påväg och ska hämta hennes tårta. Tyvärr har vi inte vädret på vår sida, men håller tummarna att de klarnar upp, annars blir de hemma. Trångt och mysigt;)

De e så synd

De är då synd att man måste gå upp när man har de såhär mysigt!

Kalas!

Imorgon är de fredag igen, shit va tiden flyger iväg. De betyder också att min fantastiska dotter blir ett år. 
Kalas på lördag och kalas på söndag, festlig helg =) 















en vecka

Denna veckan har verkligen gått i ett, men jag klagar inte. Även om de är fruktansvärt och lämna Freja så är de ganska skönt och komma igång, ha värsta veckan bakom mig lixom =) 
Nu sitter jag här hemma och bara kollar på Freja när hon leker. Så mycket hon har för sig. Andy är iväg och köper flyttkartonger och Mamma, Pappa och Josefine har åkt mot Örebro.
Ikväll är de bingo, Natta och Robban kommer hit. Skönt att vissa saker är i sin ordning iaf =) 
 
 
 

Kollat på visnings lägenhet

Om en månad flyttar vi, spännande;) idag öppnade Peab portarna för visning av två lägenheter. De va fint, såg ut som de lägenheterna i västra hamnen.

Skåne runt

Familjemys med hela familjen och Nilsson/lindsjö. Började dagen med en stunds lek på den stora lekplatsen vid biblioteket. Freja somnade i vanlig ordning, Devid checkade läget på lekplatsen. Den åkte vi till bokskogen och en loppis. Efter de åkte vi till hosmig som är en restaurang mitt på landet, de har vedugnspizza bland annat. Väldigt Smaskigt;) eftermiddags kaffet togs på vismarlövs bagarstuga. Rabarberpaj åt jag, mycket god. De har även kakbuffe ;) nu ska vi till busfabriken för att låta barnen springa av sig.

<3

roliga saker förstås!

RSS 2.0