Fick hem mitt paket från beauty planet, sn...

img_6327 (MMS)

Fick hem mitt paket från beauty planet, snabbt gick de. Köpte en peeling från biotherm, gel exfoliant, riktigt bra. Silver schampo och inpakning från loreal professionnal. Kolla också in min och andys julklapp som vi skaffade;) en d3000 för att ta massa foton på familj och vänner. Redan tagit typ 300 bilder;)

Jag har sovit från tio till sex;)

img_6852 (MMS)

Jag har sovit från tio till sex;)

Duktig tjej som håller och leker med sina ...

img_6706 (MMS)

Duktig tjej som håller och leker med sina leksaker helt själv!

2 månader! Underbara 2 månader. Idag har v...

img_1575 (MMS)

2 månader! Underbara 2 månader. Idag har vi umgåtts med Johanna hela dagen, massa skratt och mys. Vi promenerade bort till Astrid och aporna och kollade in hylla efter hylla med fräcka ekologiska varor.  Löfte till nig själv, köp mer ekologiskt!

Igår satt vi tjejer och kollade igenom fil...

img_4728 (MMS)

Igår satt vi tjejer och kollade igenom filmerna. De är verkligen bra! Kul och kolla på dem och bli påmind av några små detaljer. Nu är jag iaf laddad inför fredag!  Idag på morgonen kom Tina och michaela med sina små och fikade, massa bebis prat;) tina och jag körde en heldag och tillslut kom lindsjö och Andy och joina oss.  Hoppade över mamma gruppen idag, e inte redo och snacka förlossning med andra som jag inte känner.  Imorgon onsdag är de en promenad med Johanna som står på schemat, på torsdag är de mamma samtal med min barnmorska på BVC  . På fredag är de frukost hos lullan med den egna mamma gruppen ;) på Kvällen bion, vi e 9 underbara tjejer som ska  se den. Sen ska vi ut och göra Malmö extra säkert;)  På lördag är de lugn och ro;)

Dessa snyggingarna klickade jag hem förra ...

img_0023 (MMS)

Dessa snyggingarna klickade jag hem förra veckan. Märket är soft grey. Finns på laredute, de hade 40 % så jag fick dem för 900.

filmmys

ahhh... har precis kollat på no strings attached med Freja sovades i mitt knä, hon sover fortfarande och vi ska nu kolla på twilight 2. har startat ett abonemang på lovefilm, älskar de! De e verkligen så supermysigt just nu,pusskalas till tusen! kan stanna upp just nu ett tag till... älskar min lilla tjej!
Idag har varit superlugnt, satt i morgonrock fram till två, slöat och försökt få lite tid till att duscha. Lilltösen har inte varit på toppenhumör under förmiddag och lunch, inte heller under natten som va. Hon sov ju hela natten dagen innan men tog igen de natten till idag, jättekul och försöka natta en klarvaken tjej 4 på natten. 
Fick ett trevligt besök av Linda med bullar också, skönt och få snacka av sig lite =) 
mamma och pappa har kommit fram till thailand nu och de e bra väder i krabi, var ju lite orolig med tanke på vädret.
Dagens må bättre sak va; Målade naglarna och fotbad.
Annat på listan som ska göras och gjorts är
Frisör varannan månad för vardagslyx
Ansiktsbehandling som va duktig du varit lyx
Köpa nya kläder varje månad utan att lämna tillbaka dem (vilket jag är en mästare på när jag känner mig osäker)
Köpa massa nya underkläder (köpte massor av fina sloggy och absita i veckan)
Gå igenom min skomassa och lämna in på klackning och lagning
Rensa kläder i källaren
ska fylla på med massa annat smått och gott!
tillbaka till filmmys med dottern min

Bild från förra veckan! Stumpan lånade dev...

img_2666 (MMS)

Bild från förra veckan! Stumpan lånade devids stol;)  Om lite mer än en vecka fyller hon två månader! Hur galet e inte de!!  Jag bestämde mig iaf igår att jag ska sluta dega och börja knega! Nu ska jag få tillbaka mig själv! Jag gick upp 35 kilo under graviditeten! Blivit av med 20, 15 kilo kvar! Och nu har jag massa med motivation, degmage ska nu bli ej existerande. Sommaren 2012 och bikini here we come!

<3

roliga saker förstås!

RSS 2.0