Bil bil

Då kanske man blivit med bil redan. Vi har reserverat en och ska dit och provköra imorgon. Ska bli så kul;) ända jag klagar på är färgen, den är mörkgrå och jag gillar mer piffiga färger:)

Promenad

måndag

Idag har jag sovit länge och sen haft lust och städa. Städat hemma och i husbilen, snart ska jag fixa klart med våran tvätt också. Ikväll kommer mamma, innan dess ska jag ta en promenad med söta Malin och Tjockis. 
 

Freja städar

Morfar fyller

Tårögd

Blir alltid tårögd på bröllop, men vem skulle inte gråta en tår med denna snygga brud!

Bröllop

Nu ska vi på bröllop, tema lila för oss;) Grattis på bröllopsdagen Karin och Olof!

Solo trip

Efter en dag på stranden med mina älsklingar slänger jag mig på bussen för en solo trip in till stan. Saknar Halmstad city och vill gärna gå och känna in känslan;) ingen annan ville med så de är jag och min plånbok.

God morgon solen

Här skiner solen och vi har de mysigt. Precis ätit frukost och snart är de dax för sol och bad. Kanske blir de stranden idag. Imorgon ska vi på bröllop och jag tänkte kanske åka in till stan för att kolla efter en klänning;)

Vår husbils semester mot Halmstad

Här sover vi i natt

Och jag har tagit ett kvällsdopp

Mot växjö!

Nu bär de av efter en heldag på Ölands djurpark. Vi har tittat på alla djuren, mitt favvo djur, tigern, åkt karuseller, badat, solat, åkt rutchkana och kollat på dinosaurier;) Kom dit elva och har lämnat öland bakom oss nu, de ni:) Växjö får bara ha oss som gäster över natten, för imon väntar mitt Halmstad!

Ölands djurpark

Idag har vi rockat parken. Här kommer en bild på vårt fina sällskap! Mer bilder ikväll.

Solen

Varmt och skönt på Öland! Hoppas ni har de gött, för de har vi:) glänsande !

Kööö

Incheckning sker

Öland;)

Follow my blog with Bloglovin

Mot Kalmar!

Nu kör vi från Vingåker, och factory outlet. Där blev de mest kläder till barnen. Ordentliga vinterkläder och regnställ.

Idol andre

Killen som sjöng för mig och Tina på tåget igår. Andre och hans kompis satt brevid oss i bistron och sökte vår uppmärksamhet. Tillslut sjöng han en lite sång. Söt liten kille;)

Mot centralen

Nu bär de av till Katrineholm!

Semester!!

Freja går

Freja går massvis här hemma, men de är riktigt svårt och fånga de på film. Men lyckades få me en bit av promenaden:)

1 dag kvar sen är de semester =)

Åh va roligt de ska bli, de är vi och nilsson/lindsjö som åker =) Vart vi ska... de får solen avgöra... Sverigesemester de är grejer de =) 

Frulle!

Snart kommer Veronica och Linda hit för att äta lite frukost tillsammans. Sen blir de nog en tur till Vellinge.

Bastard mat & vin

Här sitter vi och myser

Lilla torg

Nu ska jag gå upp på stan och träffa två vänner.

Lunchdejt

Lunch med tjockis och malin! Bakad potatis men Malins egen gjorda röra, mums! Nu är vi på Leos lekland, jag, Malin och Freja.

Pw

Ska bara tömma maskinen sen är de dax för en powerwalk. Efter de till Tina för att hämta barnstolen som bi glömde där igår. Va hemma hos dem hela dagen, vi laga mat tillsammans och sen kom Jonne och Joel också. Lite Wii blev de med bowling och black eyed peas dans, skit kul! Andy somna i soffan. Kul kväll;)

Devid 1 år

Freja har hälsat på sin bästis som fyller 1 år. Hon köpte med lite fika, så en varsin saft med sugrör drack de:)

Junie ock Kattis!

Nu ska vi gå bort till entré för att träffa min kollega och hennes lilla tjej. Freja har borstat tänderna och är redo för lek!

Lilla torg

Precis hemkommen från lilla torg. Mötte upp underbara Tinka, Marie och tjockis;) precis va jag behövde. Tack för ikväll, ni är för fina ni!

Möte på banken

Nu ska jag och Freja på möte med min chef, så jag får veta om jag skötte mig förra året =) Sen planera kommande tid. Snart dax och börja jobba igen. 
Hej svejs.
 
 
Världens bästa bank =) 

Hitta några på mobilen

Fina bilder från Italien. Saknar Italien, hade lätt rest dit igen.

Trött men kan inte sova

De är så tomt, ligger bara och kollar på Freja. Snälla sömn tack

This is life

Snickare tjockis

Fikar

Freja röjer hemma hos joel

Freja 10 månader

Helt galet va tiden har gått! Blir bara lyckligare för var dag, mammas lilla sötnos. Nu har Freja fruktstund sen ska vi gå hem till Joel och heja på när de bygger. Köpt lite fika till dem också;)

Skrattfia

Andy leker med freja

Grillkväll och utgång

Igår va en bra dag. Vi var på stan, köpte lite kläder till Freja på rean och lite till mig =) =) 
På kvällen kom kompisarna över för att grilla lite, de blev lite drinkar till grillningen och vi hade väldigt kul.
De hela slutade med att Joel, Tjockis och jag drog till Hipp. Där mötte vi upp massa härliga vänner som Carro, Micki, Malin och Sara! Dansa Dansa, drick drick, Dansa Dansa, drick drick. 
 
Hemma fem, somna halv sex upp 07.52!! Ut med båten, frukost, fika fiska =) Ja, ni förstår. Hem, handla och ätit tacos. Fullt ös hela dagen och nu sitter vi alla och somnar i soffan. 
 
 

Freja min lilla solstråle

Freja får mig alltid och skratta, i morse tog hon upp min iphone till örat och bara prata massa babel. Precis som hon hade samtal, haha. De behövde jag verkligen. 
Igår hade vi familjen Nilsson/Lindsjö här, jag hade gjort egna köttbullar och till de färskpotatis och gräddsås, å lingon såklart. Lingonen hade min mamma plockat och gjort sylt av, hon är flitig hon =) 
Efterrätt, fruktsallad med gammeldags vanilj, mums! Sen spelade vi hela kvällen och pratade om våran resa som vi ska åka på om en vecka. Skönt och tänka på nått annat än att man är ledsen, för en liten stund. Men sen när jag ska lägga mig blir de så tomt igen, kom på mig själv och gå ut i vardagsrummet för att hämta han.
 
Idag nya tag, och är lite sugen på att handla på halva reapriset rean, kan de finnas nu tro? Vart är mitt sällskap???? Andy är ute och cyklar, suprice =) Han stack åtta imorse så han kommer nog snart, om nån timma iaf.
Tack fina vänner
 
Puss
 

helt grå

Så känner jag mig idag, helt jäkla grå och tom, som vårt roliga väder =) Tårarna är inte lika många, men tankarna är hos Ashi och farmor, konstant. De som är skönt med de hela är att han inte har ont. 
Men de känns fruktansvärt tomt utan våran ashibashi. Andy är också uppriven så de känns skönt att vi kan finnas där för varandra. 
Vill också tacka för alla fina sms och alla tankar, ni är fantastiska! Har så många underbara människor som tar sig tid till att bry sig. stor kram till er!
 
Ikväll ska vi träffa Tina, Lindsjö och Devid för att prata om våran resa vi ska göra om ungefär en vecka. Tankarna på något annat en stund. 
 
Ashi va en ryggsovande hund =)

Lördagen den i love it

Ikväll är de fest för mina Tinor, ska bli så roligt =) 
Annars så har jag fastnat i soffan, men måste dra mig upp för att gå ut med Ashi. 
Lite bilder vill jag visa er från den härliga semestren. Uppskattar den mer nu när det aldrig blir nån sol här hemma!!
 
Blogg.se funkar inte riktigt som den borde. därför få inlägg.
 

Freja titta

Frejas favorit ord just nu är titta

Freja och Devid

När man vill leka med samma saker får man hitta på nån lösning... Hoppa i jag kör dig devid

Varför gåvagn

När man jan fixa en egen gåstol? Hon är finurlig vår lilla tjej

baka baka pizza

bakar våran egen pizza på Sicilien. Mamma och jag i köket, nya köksmästarna.

<3

roliga saker förstås!

RSS 2.0