En vecka kvar

De är helt tomt vid poolen, idag är de hemgång för många. Freja håller på och somna, mormor är och går promenad. De är så varmt här att de inte hade skadat om de var några grader svalare. Jag vet att de är dumt och klaga, men de bränns som satan. runt 40 grader kommer de bli idag, just nu är de ca 35 och klockan är inte ens 10. 
Igår spelade vi massa tennis och lite basket, västa sportsemestern. Jag simmade som vanligt, jäkla skönt, 1 km går snabbare och snabbare. Ska nog skaffa ett kort på nån simhall när jag kommer hem. 
Idag ska vi nog försöka oss på windsurfing, andy vill så gärna och jag får väl ställa upp =) 
Nej, ett dopp i poolen kallar.
Puss och kram. Kunde inte alla jag tycker om vara här också!!
 
 

Bröllopsdag

Idag firar mina föräldrar 30 årigt bröllopsdag, eller pärlebröllop =) Fint va!!
 
Älskar mina underbara föräldrar
 
kärlek kärlek

Bilder

Då försöker vi igen.
 
Vi har de jättebra, vädret är väldigt bra. Igår var vi ute på en roadtrip i Gudfaderns anda och så slutade vi på ett stort outlet mall, blev fina saker till barnen =) 
Freja tog sina första steg i förrgår också, i sängen. Hon bara ställde sig upp mot mig, vände sig om och gick, vi blev så chockade. Har ju inte tränat på att gå. Nu är hon en stor tjej. 
Hoppas ni har de bra hemma. Nu ska vi spela tennis. 
 
Bilderna är från olika scener ur filmen gudfadern =) 
 
Puss och hej 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag försökte

gjorde till och med en film till er. Men men, med lite tur kanske den magiskt dyker upp, annars finns den iaf på videofy me när vi är kungar i pizzabageri!
Hoppas ni har haft fint väder och en trevlig midsommar.

Baka Baka Pizza

Nu ska vi dra och baka pizza, detta kommer dokumenteras så de står härliga tider till. Lägger upp bilder snart!! 
 
Puss

Glad Midsommar

Hade gärna firat den med alla fina människor i vårat liv.
stora kramar och pussar från alla fyra

Italien

är fantastiskt måste jag säga. riktigt trevliga människor och maten är ju guda fantastisk. i har i några dagar solat och badat mest, och gått en massa. 
Mamma och jag är uppe med tuppen och tar pws och sen simmar jag längder i poolen, 1, 3 kilometer var dag =).
Solen är het, har haft 37 grader här idag, men hörde att ni också har fint väder, härligt.
Imorgon är de midsommar och de kommer firas med att vi ska lära oss och baka pizza från början, nice va? jag längtar, de ska bli riktigt roligt.
Inga bilder att visa ännu, men ska lägga upp några om någon dag, stay tooned.
Puss och kram
saknar er
 

Hello Italy

Nu har vi landat och ska ta oss till hotellet, vädret är fiiiint. Kollade klart innan vi åkte och allt jag kan säga är sol sol och sol. Hoppas vädret hemma är lika bra.

Mot tåget

Hej då hej då



(tur att man kan tidinställa nu när inget funkar på bloggen)

Söndagen

Puhhh, fy och shit va dåligt jag mådde där ett tag. 2 timmars sömn och dunkade huvudvärk. MEN jag var aktiv, störstädade i köket och sen åkte jag med Tina och hennes mamma till ett homeparty för tupperware, hihi =) köpte en liten box. Ibland får man vara lite praktisk tycker jag.
Vid sex tiden kom alla fina vänner med mat och film, de va jonne som valde film och de blev remember the titans, riktigt bra film. Sen fixade han med fruktsallad och glass, han va min gud just då. Huvudvärken försvann, måste varit allt de goda.
Somnade som en stock på natten sen och sov genom de mesta. tack för en riktigt rolig helg, de är ju ni som gör den.


Lördagskvällen



Lördagen hemma hos Natta va så grymt kul. Tjejfest deluxe! Älskar mina girlies, tror jag har de bästa och snyggaste vännerna. Sen gick vi ut.... Harrys kom igen, va fan e de för musik?? suck, tur att vi kan ha kul vart vi än är. De går då inte och få in nya bilder så de blir en från en månad sen.





probleeeem

ja, de e problem med att blogga just nu, kanske märkt att de inte är några inlägg. Tänkte skriva några inlägg om lördagskvällen & söndagen. Går inte och blogga alls från mobilen, varken via sms eller via appen. Trist nu när vi ska åka iväg. Hoppas de löser sig inom de närmsta så jag kan få visa hur vi har de på Sicilien. Vi åker snart iväg och är borta i två veckor. Idag har de iaf varit stress stress och lite stress till. Uppe med tuppen och andy åkte iväg till sin kiropraktiker, hämta sitt pass, sen mötte upp Malin för att låna Suzzies resväska =) Under tiden var jag och Freja hemma och försökte packa. Snuttan hade feber i natt kan vara tand nummer två på g. Sen mådde hon bättre och busade rundor, därav försöket till packning. Sen kom Andys mamma Birgitta och hämtade Ashi, så himla snällt att hon passar honom, han älskar och vara hos sin Farmor och Farfar =) Fortsatte och packa, letade som en galning efter laddaren till systemkameran, helt borta. Andy löste de, min härliga man=) Tänk att vi varit gifta i 2 år den 3 juli =) kärlek kärlek. Upp på stan för att växla till Euro, handla Freja tillbehör och äta. Lämnade nycklar till sötaste Natta som passar posten. Nycklarna till kattvakten är lämnade. Han får vara hemma här istället för på pensionatet så de kommer ett företag hit och leker, matar och kelar med lilla Emil. Nu är de en lugn stund här hemma, Andy sover i fåtöljen och Freja i sin vagn. Sen är de sista packningen och städning här hemma. Komma hem till dammråttor och stök är jag inte intresserad av. (ser du hur långt jag skriver Robert =) )

Älskar lördagar

Idag har vi haft en mycket kul dag hela familjen. Vi har varit ute med båten och sen åkte vi till bara och skateparken. Sen hämtade vi kläderna jag beställde från h&m, wohoo.
Ikväll ska vi tjejer träffas och dricka nån drink och kanske gå ut sen.

trött

känner mig så konstig, trött i hela kroppen. Hoppas på vila resten av kvällen så jag inte blir sjuk till resan.


Vaccination

Så duktig tjej jag har, bara ett litet gnäll. Nu har vi precis ätit sushi med Karin och ska hem och ta de lugnt.

De e ju Freedag

De är ju så härligt med Fredag, även om man är mamma ledig så känns de speciellt. Idag är andys sista dag på jobbet innan han har 3 veckors semester=) Ska få mysa hela familjen så länge, härligt!

Idag så ska vi luncha med härliga Karin, fröken Karin har bjudigt till bröllop i sommar också=) 
Sen ska vi vaccinera mitt lilla hjärta. Om de går bra och hon inte känner för mycket av de så blir de fotboll (ja, sjukt eller hur!!) i parken med härliga vänner. 

På tal om mitt hjärta så skadade hon sig illa igår, hon grät och jag grät när hon lugnade sig. Torkade blod på golvet, fick tvätta upp hennes pyjamas och min tröja. Usch, de va så jobbigt. Stackarn halkade till och skadade sig i munnen. Som tur är så såg de värre ut än va de var. Andy ringde sjukvårdsupplysningen och vår tandläkare. 
De va tur att fina Malin, Denise och Melvin kom och hälsade på igår, annars hade jag suttit och grubblat länge. Underbart med fina vänner <3

Nej, nu ska jag ta på mig och pussa på Freja.

Torsdagen den 14 juni

god morgon

Idag skulle vi egentligen åkt hem till Katti och Junie, men lilla sötnosen har varit lite dålig över natten så vi flyttade fram våran träff. 
Lite senare ska vi träffa Malin, vi får se va vi hittar på, vädret e ju inte så lockande så jag hoppas på något inomhus =)
Ikväll ska jag och Hannah försöka träffas, tredje gången gillt, hihi och Sandra och Liam ska hämta vaggan. De är den vaggan som Freja hade, Dogge har haft och andra släktingar, kul och föra vidare. 

Nu vilar Freja en stund så jag ska ta en dusch i lugn och ro, hoppas jag. 

Hörs sen 

Vad roar Freja?

Malin!!!

del 4

busfia
ätit massa gröt
fikats en del
lekt massor
lilla superman
candida hittade hem tillslut
lilla sötis
kalasss
om 5 dagar =)

del 3 cypern

del 2 hemma

*lite* bilder maj-juni del 1 grekland

Lilla Liam

Nu har lilla Liam, Sandra & Birgitta förgyllt våran eftermiddag. Freja lämnade sin present till sitt kusinbarn :). Så småååå de är när de kommer. Här sover den vackra i min famn.

Bebismys

Idag kommer frejas kusin, hennes bebis och svärmor hit på fika, hur mycket mys kan man ha en onsdag?
Mjukiskläderna är på och jag är redo för bebis;)

tisdagen den 12 JUNI (!) mitten och just nu bilder

De e sjukt att de e Juni, kan fortfarande inte fatta. Men idag har ju vädret varit okej iaf =)
Idag har jag och Freja varit och lekt med Tina och Devid. Sen kom nya kattvakten hit som ska kolla till Emil när vi är borta.
Andy och några kompisar kör ner båten från dockan till falsterbokanalen. Och jag försöker på de nya nattningssättet med Freja, går mindre bra. De e jobbigt när hon blir så ledsen men jag tittar in och pussar på henne var 10 min, hade hellre nattet henne hos mig. På dagis ska de helst somna själva så de e bara och börja försöka.
Annars idag så har jag tränat och ska ta en runda till sen, åt ju en frukostbulle hos Tina innan =)
Appen med att räkna kalorier funkar hur bra som helst, kan ju äta vad man vill men inte mer än 700 kcal per dag.
Man lägger in träning också, lite peppande.
Yes yes, hörs sen.
Lägger upp lite mitten (har nog gått ner typ 10 kilo på jeans bilderna) och just nu bilder, trist att jag inte hittar någon före. Men byxerna jag har på mig passar inte idag, de e stooora =)
image description
image description
image description
image description
image description

Frejas första tand

Nu kommer den första tanden upp ;) stora tösen

Världens bästa

Världens bästa som leker själv när mamma har ont i huvudet och är trött! Snart dax och gå upp, bara fem minuter till.

Träning

Ja då har träningen kickat igång. Idag vart de 200 situps, 50 armhävningar, 50 hundar, 30 rygg, 3 minuter plankan, halvtimmas dans med Freja och 30 min snabb promenad. Få se va en månads träning gör för skillnad, har tagit en förebild för att kunna se skillnaden.

Jobbigt

Nu har jag gjort veckans eller månadens jobbiga sak. Blev övertygad av några tjejkompisar att cellprovtagning är en vettig sak att göra för sig själv. Efter en funderare bokade jag in en tid och nu är de gjort. Tur att min egna lilla cheerleder va med och stöttade när mamma tyckte de va jobbigt.

Dagis

Snart ska vi åka iväg för ett möte på frejas dagis. Ska bli kul och har så många frågor. Nu ska jag klä på min lilla prinsessa och sen kanske sminka mig lite grann om tid finns. Nu är de bara en vecka kvar tills vi åker hela familjen, längtar!!

Untitled Video

Kalas

Nu ska vi snart åka till savannahs födelsedagskalas. 3 år blir den stora tösen!

Trött som tusan

Åhh vilken dag! Lite sömn på detta. Helt galet, men kan man lägga sig halv nio en lördag? ;) Freja sover i af:)

Candida

Nu är snart candida nästan hemma i sin nya hemma hamn;)

Luncha med mamma

Vi sitter på element bistro och lunchar, hela familjen och mamma. Jag ska äta en ceasar sallad för den e smarig!

Alla 38 passar!!

Och vissa 36 or. Så jäkla glad jag e!
Nu är vi på hansa, hänger hos Malin medans jag väntar på Tina, Devid och Tinka. Fika och stan står på schema!

taxfree beställning

för om 1 och en halv vecka åker vi =) hela familjen och mina föräldrar! Tänkte också kolla in rean på hm.se och se om man hittar något som kan tänkas vilja följa med. ska bli kul och få packa mer än 5 kilo till mig själv.
Precis va vi på polisens pass kontor vid oss, 55 nr före och de 20 minuterna vi stannade givk de 4 nummer!! helt galet, så vi gick hem och tänkte gå tillbaka om en stund. Måste mata andy, hans humör hungrig e inte och leka med. Ni vet de som bitter sitter i ett hörn och grymtar, de e min man när han e hungrig, haha =) Love u =)
Lite bilder dit vi ska tänkte jag bjussa på.

Bra app

Denna viktminsknings app tycker jag är toppen! Den heter shapeup och är lite bättre än slanka tycker jag:)
Kaloriräknaren och också grym då du kan scanna in maten du äter. De bästa av allt, de är gratis!!

Gröt gröt

Gröt är de senaste;) haha gott gotti gott gott

Taco Taco

Ikväll träffar vi Tina, Devid, Tinka och Lindsjö. Tacos och tv mys;) syns att barnen varit framme och lekt med alla leksaker överallt;)

Ikea

Varit på Ikea för att köpa säkerhets prylar för att göra hemmet till en bättre plats för Freja:) blev billigt med familykortet. Nu ska vi till bernstorp för att handla lite. Älskar vardagsgöra när man får göra de med hela familjen.

Lite mer Cypern

Visst längtar man tillbaka och efter sällskapet! Men tur att jag varit mästerfotograf.
Grattis Sverige på din dag, hurra, hurra, hurra hurra!!

dh

Sista desperate housewifes ikväll =( hoppas jag kan få andy och kolla med mig =)

Mys med älsklingarna

Så härligt och få vara hemma och mysa med Andy;)
Ikväll är de gott som gäller, lyckades gå ner 1,2 kg på semestern, woohoo;) va ganska nervös för man åt lite onyttigt, men gott va de;)

Hahaha

Freja

Suck

Då va man hemma igen i kylan. Resan igår va lång men de va skönt och komma hem och pussa på Andy.
Freja sov nästan hela flygresan och somna sen om sex i morse. uppe åtta, behöver jag säga mer?!? Trött!! Ska ta och kolla på lite bilder från resan och lägga upp några. Hej hej Sverige;)

 

 

På flygplatsen

sista dagen

Sista dagen idag, ikväll åker vi hem;( vi har verkligen haft underbart här på Cypern! Imon lägger jag upp massa bilder och så.
<3

De känns som Geggamoja

Får fötterna ätna v fiskar

Lördagen den 2 juni

Helt sjukt att de redan är juni! Hänger verkligen inte med i svängarna.
Just nu ligger jag, Freja och Malin vid poolen och njuter. De är riktigt varmt idag redan.
Ikväll hoppas jag på att möta Therese som också är här nere.
Åter till boken, hörs senare:)

Fredag

Hej fredag! Redan varit här en halv vecka, tiden går fort. 4 sol dagar kvar, så färgen jobbar vi på ;)
Ikväll ska tjejerna ut och jag och Freja ska ha mys hemma i lägenheten.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2178588/images/2012/pic_204870665.jpg" class="image">

<3

roliga saker förstås!

RSS 2.0