Tillbehör till svenska Hollywood fruarna! ...

img_0919 (MMS)

Tillbehör till svenska Hollywood fruarna! Hur ska Gunillas lunch gå?? Spännande spännande!! Jag tycker dock att Gunilla är väldigt off ;s får se om hon "bättrar sig"

sista barnmorske besöket idag =)

De va skönt och sitta och prata en stund idag om förlossning och allt de andra kommande. Hon var iaf fixerad idag så redo för ett liv utanför magen. Kändes som ett avslut idag och jag fick de sista papperna till min journal, massa tips och ideer. Nu ska de vara så att jag inte träffar henne förens efter allt är klart med en liten tös i famnen.

Efter besöket där fick vi åka till banken och lösa in min enorma check, (stort skämt, man blir inte rik på fkassan =) ) stannade en liten stund och snackade med alla kollegor, som vanligt va de så roligt! Saknar mitt jobb redan.

Nu är de dax för en eftermiddags vila och sen runt halvsju är de middag, jobbigt och vara ledig =)


kom nu Freja vi vill träffa dig!


Rättelse;) 486 poäng! Woohoo

img_6943 (MMS)

Rättelse;) 486 poäng! Woohoo

Stolt!!  nytt personbästa för mig;) fortf...

img_5061 (MMS)

Stolt!!  nytt personbästa för mig;) fortfarande hocked på wordfeud, nån annan som fördriver tiden med detta underbara spel?

Varmt och svettigt i Malmö idag. 25 grader...

img_6426 (MMS)

Varmt och svettigt i Malmö idag. 25 grader, jobbigt värre! Tagit en runda till öob & mobilia, caroli nästa.

Jaga sin egna svans e en sak, att göra de ...

img_2258 (MMS)

Jaga sin egna svans e en sak, att göra de på rygg är bara och skryta;)  Johanna kom förbi på ett snabbt besök, lite te och tjejsnack är alltid välkommet! Snart ska vi möta upp Marie och Joel på Casa Mia för att fira Marie;) nått annat trevligt e ju att de e lönedag och rix fm festival i malmö! Skulle få min första fkassa idag, men glömt anmäla konto. Så ett besök på banken SEB får de bli nästa vecka;)

Var en runda på Ikea för att äta köttbulla...

img_8508 (MMS)

Var en runda på Ikea för att äta köttbullar.  Nu när hösten närmar sig så är de ett måste att ha galet god luktande doftljus hemma. Andy fick fria händer i butiken eftersom jag inte kan gå och han lyckades och hitta en ny favorit, tropisk frukt!! Stort plus till kärlek!

Yummy gott gott

img_8267 (MMS)

Yummy gott gott

jag har den perfekta barnmorskan!

Hon var helt underbar och förstod mig helt och hållet! Fick en tid till läkaren & hon förklarade precis vad som skulle hända och att de gärna inte hjälper när de är första barnet. Men hon sa att jag skulle vara positiv och att jag inte skulle behöva gå mycket över tiden iaf! Så stor lycka för mig och postivt tänkande.
Så nu har jag ett datum i sikte!
Och ikväll är de första avsnittet av svenska hollywood fruar, jag kan garantera att jag kommer sitta framför tv.
Efter de så får jag besök =) Nån som jag håller mycket nära mitt hjärta!
Med allt roligt ska jag försöka och inte tänka på smärta & grått!
Sicken kväll yáll =)
Kärleksbild

barnmorskebesök

idag är de dax och åka till barnmorskan igen, var ett tag sen sist.
ska berätta om hur läget är, men ryggen och svårigheterna att gå. Vet inte hur jag ska lägga upp de med hoppas lite på att de inte ska låta mig gå över tiden iaf. Tycker de är jäkligt synd att man måste ha känslan att övertyga, borde räcka med att berätta hur de är och sen tar de en på allvar. Men men, alla kan ju inte ha den perfekta bm.
Igår spelade Maggio, ville så gärna gååå... slutade med att Andy gick och jag låg hemma =( men nästa år, då är de nog min tur =) jag kollade på Maggio för några år sedan i Lund med några vänner och hon är så himla personlig på scen, älskar de!
Annars är jag kanske inte de största fanet, men lätt beundrar för hennes framträdande!!
Annars så skulle jag möta upp mina underbara kollegor på festivalen för lite lunch. Är de några som får en känna sig uppskattad e de dem, underbara sa jag!! Så fort jag kan gå igen är de till att hälsa på dem =)
nej nu ska jag taktiktänka inför mötet med Region Skåne!

love love instagram!

Min nya bästa app på iphonen =) man får till snygga bilder, kollar in vänners bilder och helt enkelt kul =)

Jag älskar bröllop! De är så sjukt mycket ...

img_1095 (MMS)

Jag älskar bröllop! De är så sjukt mycket kärlek! Innan serien förra sommarn hade jag bara varit på ett, men nu rullar de på som de ska! Gårdagens bröllop som var mellan Sandra och Henrik får lätt 10 av 10! Shit va kärlek och bruden var otroligt vacker! ( hela bröllopet va!)

90 % de närmar sig;)

img_6947 (MMS)

90 % de närmar sig;)

Tom vägg! Funderar vad som kan pryda denna...

img_9901 (MMS)

Tom vägg! Funderar vad som kan pryda denna väggen! Vill komma på nått kul men total ide torka!

miami, sicilien, thailand...

jag vill bara bort till värmen! Kollar resor i massor, de bara kliar i resfingrarna just nu. Kan de bero på att vi inte kan resa ett tag framöver?
Miami, south beach sommaren 2010
Thailand, vintern för föör länge sedan...
Vill tillbaka!!

Min älskling ville ha kräftor till kvällsm...

img_1021 (MMS)

Min älskling ville ha kräftor till kvällsmat! Va gör man inte för dem man älskar;)

Vår katt emil fick rasta benen i bilen med...

img_2254 (MMS)

Vår katt emil fick rasta benen i bilen medans vi åt kvällsmat i Jönköping. När vi kommer tillbaka kan vi konstatera att emil är en grym bil vakt;) hans blick kan döda;)

Idag vinkade vi hejdå till Örebro efter en...

img_9361 (MMS)

Idag vinkade vi hejdå till Örebro efter en lunch på efasos med mamma. Vägen mot Katrineholm för att hämta våran bil på pappas jobb med en ny och fin framruta. Stanna en stund i vingåker, hälsade på morfars och morbrors grav & handlade lite kläder till Andy på outleten. Själv så kollade jag in ittala outleten, söker med ljus och lykta efter en ostkupa! Om en timma eller två är de dax för lite kvällsmat efter vägen.

Ätit räkmackor och är nu mätta och belåtna...

img_6587 (MMS)

Ätit räkmackor och är nu mätta och belåtna. Snart är vi påväg tillbaka till Örebro. Vi var och hälsa på Therese, Fredrik, titus och bebis constantin  i Lindesberg i förmiddags med.

Bjöd Andy på sin första Nora glass! Färsk ...

img_7290 (MMS)

Bjöd Andy på sin första Nora glass! Färsk glass som är så god;) nu ska vi åka och äta räkmackor till lunch.

Lördag i örebro med mamma. De blev många t...

img_6285 (MMS)

Lördag i örebro med mamma. De blev många turer runt om stan. En snabbis till bra och begagnat, en fika;) en runda på marieberg och lite lunch. Kvällsmat på en grekisk restaurang med mycket tsatsiki och sovlaki;) mums. Kvällen har avslutats med några rundor tusen ( tärningsspel) som jag vann! Wohoo! Nu skriver jag samtidigt som kärleken masserar min rygg, så sjukt ont idag!

Denna helgen tänkte vi spändera i Örebro. ...

img_0483 (MMS)

Denna helgen tänkte vi spändera i Örebro. Andy och pappa ska sova i båten i Askersund och fånga kräftor och mamma och jag ska ha tjejkväll;) kanske lite sushi;) imon blir de kräftskiva med grabbarnas fångst. Nu blir de polkagris ätning de sista timmarna till Örebro!

Så tråkigt väder de är, tur att jag har nå...

img_8034 (MMS)

Så tråkigt väder de är, tur att jag har några avsnitt av true blood season 4 att kolla på.  De tog mig ett tag att gilla den men nu älskar jag de;)  hoppas ni har nått roligt för er när vädret inte samspelar!

Igår hade vi riktigt roligt. Några vänner ...

img_4209 (MMS)

Igår hade vi riktigt roligt. Några vänner var här hemma och grilla sen blev de lilla torg en stund. Måste haft då roligt att de tar ut allt på ryggen idag, riktigt fruktansvärt just nu så sysslan för dagen är wordfeud. Man kan spela mot vänner eller ovänner ;9 underbar iphone app!

Lilla magen i v 35. Varmt och svettigt är ...

img_3051 (MMS)

Lilla magen i v 35. Varmt och svettigt är de också;) håller tummarna att tösen vill komma snart, nu börjar längtan bli extrem.

Pappa och mamma på ett kaffe i kivik. Inna...

img_4950 (MMS)

Pappa och mamma på ett kaffe i kivik. Innan dess besökte vi Simrishamn och efter de åkte vi tillbaka till borrby strand. Alltid lika kul och spendera tid med familjen!

Vi är på Österlen med familjen. Just nu ti...

img_7602 (MMS)

Vi är på Österlen med familjen. Just nu tittar solen fram och Andy och pappa badar. Vi ska snart bege oss hemåt för imorgon är de dax för sista ultraljudet & Andy ska till sjukgymnasten med sitt knä. Han har fått ta av benställningen, men har  svårt och gå fortfarande. Hoppas Ni har de minst lika gött som vi!

<3

roliga saker förstås!

RSS 2.0