Bio med tjejerna ;)

Magic Mike, behöver jag säga mer ;)

Middag

Ikväll har vi haft en mysig kväll med härliga vänner och bekanta.
Efter middagen smet vi in på Coop och handla naturgodis;) pirates och gott efter en go middag, fantastiskt!

Mega turister

Idag har hela familjen turistat i massor. Vi har gått på söder, varit på gamla stan, åkt turist båt genom Stockholm och sett massor. Helt slut i benen, köpte vi mat och gick och la oss på hotell rummet. Alla somna en stund;) skönt med semester. Snart tänkte vi gå en runda på pub innan mat.

Frukost

Frukost med mina favoriter

Stockholm

När vi ändå va i närheten svängde vi inom Stockholm påvägen hem;)
Hittade ett fint hotell i pubhuset på Hötorget. Galen resa i Stockholms trafiken, men vi kom fram helskinnade:)

Örebro

Familjen åkte till Örebro, så vi är och myser hos mina föräldrar. Mitt i allt bestämde vi oss för att även göra Stockholm. Andy har aldrig turistat där, så hotellet är bokat, 2 nätter i city;) passar på och hälsa på kära Veronica. Älskar semester!

Näsan kliar

Nu håller jag på och rensar inför flytten. Det är dammigt och min näsa gillar de inte.
Tidigare i dag gick vi till gröna ärtan vid triangeln och lämnade in lite för små kläder. Det är en second hand för barn, både leksaker och kläder.
Stannade på lekplatsen påvägen dit. Freja som gick själv hela vägen till lekan tyckte de va kul och springa runt. Sen somnade hon.

Kvälls trip med Tina

Bilen ville rastas, Tina också;)

Världens bästa film

Igår va vi några som kollade på en av världens mest konstiga film, men man kände att man ville se slutet. Sen à de typ inget slut, haha;)

Nu sitter vi och äter vår frukost i vanlig ordning, senare ska vi på play date:)

Frejas rygga

Freja fick en ryggsäck av Natta som hon ska ha till dagis. Nu packar hon in och ut saker, kul och se;)

Mamma e grym tråkig

Ska dricka sitt te i lugn och ro. Jaja, bläddrar lite då :)

Snart ska jag åka och träffa natta, vi ska på en Roadtrip!

Hörs sen

Nu kommer sommaren

Underbart vädet idag med, vad händer?? De är fantastiskt =)
 
Idag ska jag planera lite mer till Frejas kalas, beställde tårtor och kakor igår. Kommer dela upp kalaset i två, lördag familj och söndag vänner. Ville egentligen ha allt på samma sag men de blir för mycket. 
Måste hitta nån fin present till min lilla ögonsten. Tänk att hon fyller 1 år och jag kommer ha börjat jobba innan hon fyller. 
 
 
 
 

Frejas lek

Freja leker med min gamla leksak och gillar filmen mamma kollar på. God morgon från fam Riesbeck

De går bra nu

Fan vilket väder, perfekt och ligga och lata sig i båten. Synd att Freja är på dåligt humör och säger ifrån så fort man rör sig. Jaja, man kan inte alltid vara på bästa humör! Till och med Melle gör inte saken bättre, hmm... Kärlek rosor hjärtan!

Massa ljus

För total avslappning behöver jag;
*massa ljus
*nått och läsa, gärna en hm katalog haha
* fotbad som bubblar
*dricka nära tillhands

Nu så ;)

Woho! Nu mamma och pappa har vi hämtat den. Nu ska vi åka och få frejas bilstol installerad ;)

Freja läser

Sunny day

God morgon alla solstrålar. Hemma hos familjen Riesbeck är dagen igång med lek och bus.

Underbara vänner!

Tack söta snälla fina underbara vänner som lånat ut sina sommarkort så både jag och Andy kan åka och hämta vår nya brum brum imorgon!
Som ett litet barn på julafton, så känner jag mig nu. Löjligt, jag vet, men INGEN kommer få ta denna löjliga lycka från mig, haha!
Idag har vi haft söta Natta, Robert och Tjockis på besök, alltid lika kul;) Och vi har gått till Leos, lekt på Leos, och gått hem, de ni;9


Annars har denna veckan varit lite upp och ner, vissa saker ska man helt enkelt hålla för sig själv tror jag.


Fitness nudlar

Helt okej, perfekt att ha till när man kör på gi. Endast 4 kcal!! Galet bra. Köpa på fitness guru

Kurragömma

Freja och jag leker

Här lagad de gi ugns pannkaka!

Njuta

Idag ska vi bara ta de lugnt och njuta av lugn och ro, och lite städning=) haha. Vi ska ta en promenad för att köpa lite grön såpa, dax och städa ugnen inför flytt. Sen tänkte jag titta lite mer på tårtor och sånt till Frejas Kalas, kollat lite på ultimatecake, nån som vet va de kostar, har hittat några fina där. 
 

GI diet

Då har jag och Andy (ja du läste rätt) gått på GI i 5 dagar. Blir påmind om hur svårt de va fösta gången,  men jäkligt roligt. Han frågar hela tiden frågor om vad han får äta, kul att se att han är intresserad och verkligen försöker. Andy har gått ner 2 kilo och jag är snart där också.
Igår lagade vi GI Choklad mousse, riktigt gott va de =) 
 

Leos

Andy har nu sin första dag som pappa ledig, detta ska vi fira med Leos lekland. Freja tycker de är så himla roligt. Någon som är sugen på att hänga med? 
 

Torsdagen den 2 aug

redan augusti, de e knas. Idag ska jag möta upp Jessica, Tjockis och Jonne på stan och ikväll är de akropolis med Malin och sen Batman =) nananananananananana Batman!! Igår kväll var vi hemma hos Jonne och kollade på filmen som gjordes innan, med mr. ledger. Den var bra =) Ser fram emot ikväll. 
Längtar också till nästa torsdag, då ska vi hämta vår bil =) Åhhh, den blev en Audi =) och snygg är den, haha. 
 

Förtv

Yes, såhär ser de ut hemma hos oss just nu. Dumma Tvn som inte vill starta:( min lilla tv har nu alltså överlevt två av andys "super tvs" och fått hedersplatsen i vardagsrummet. Han har hittat en ny tv som vi sparar till nu då, 70 tum, hallå ja;)

Frejas nya rum

Har kikat runt lite på nätet efter saker jag vill fylla Frejas rum med. De finns ju verkligen hav av underbara små inredningsprylar och leksaker till dom söta =) 
Detta kommer jag beställa när vi flyttat. Gillar verkligen del stilen till henne. 
 

bra tabell när du vill hålla koll på kalorier


Jag visar hur ekvationen ser ut här nedan, men om du inte orkar räkna ut ditt energibehov för hand så kan du göra en kort avstickare och använda min kalkylator för energibehov. Den bygger på precis samma ekvation.

Harris-Benedict-ekvationen ser i alla fall ut så här (Observera att svaret ges i antal kilokalorier):

För män:

Basalmetabolism = 66,5 + ( 13,75 x Kroppsvikt i kg ) + ( 5,003 x Längd i cm ) – ( 6,755 x Ålder i år )

För kvinnor:

Basalmetabolism = 655,1 + ( 9,563 x Kroppsvikt i kg ) + ( 1,850 x Längd i cm ) – ( 4,676 x Ålder i år )

Nu när du har räknat ut din energiförbrukning vid total vila ska du sedan multiplicera den med din aktivitetsnivå. Exempel på aktivitetsnivåer kan du se i tabellen ovanför.

Bilstol och bil

Igår hände de massa kul. Vi har blivit med bil och vi har köpt en ny bilstol till Freja. Denna hittade vi på barnens hus, de känns jättebra. Bilen kommer vi få i slutet av veckan eller nästa vecka, spännande =) =) Nu ska jag bara komma på ett urgulligt namn till vrålåket, typ gullan eller bettan. De löser sig. Vi är numera redo för Bara  =) 
Kollade in möbler och tapeter till Frejas rum, de ska bli superkul och få inreda min lilla tös rum. 
Massa kul när Mamma är och hälsar på såklart. Freja går runt i mina skor som jag hade när jag var liten, urgulligt, lägger upp en liten bild senare. Nu ska vi gå en runda på stan.
Puss 

<3

roliga saker förstås!

RSS 2.0