Nu förstår jag hur glömsk man blir när man...

img_9295 (MMS)

Nu förstår jag hur glömsk man blir när man har fått en liten bebis. Igår hade jag och kärlek 2 årig förlovningsdag, de kom jag på imorse i duschen;) vi får ta och fira de nästa helg istället.  Idag är de en runda till Ikea för att köpa handdukar och sen till Willys för att handla mat. Ska inom ett apotek för jag tror bebis har ont i magen;(  På bilden är klockorna vi fick i bröllopspresent av fam. Ohrberg. snygga!!

Första besöket på BVC idag. Gick toppen, ä...

img_0915 (MMS)

Första besöket på BVC idag. Gick toppen, även om hon inte gått upp nått så har hon inte gått ner något. Imorgon kväll blir hon en vecka gammal! Min kärlek!  Jag börjar bli bättre efter allt och har börjat känna mig helt okej. Blev väldigt dramatiskt när hon kom, vilket jag kan berätta om mer senare. Men om ni inte hör så mycket från mig så vet ni varför. Nu ska jag försöka få sessan och sova i vaggan istället för på mig!

Vår ögonsten, vår kärlek, vår älskling!!

img_3218 (MMS)

Vår ögonsten, vår kärlek, vår älskling!!

SMS-inlägg

img_2814 (MMS)

Stolt morfar och mormor kom ner från Örebr...

img_3438 (MMS)

Stolt morfar och mormor kom ner från Örebro för att hälsa på lilla Freja:)

första dagen ensam

Då har andy fått börja jobb igen efter sin långa sjukskrivning. Va han än säger så tror jag att han är glad att få börja jobba igen, han hoppade snabbt ur sängen imorse.
Men detta betyder ju att jag är helt ensam hemma. Vaknade halv sju imorse när andy gick upp och sen höll ju sötnisen emil mig vaken en stund. Satte på kanal 5 och vakna med the voice och somna om och sov som en stock till typ 10!
Min stora plan idag är dammsuga, härligt va =) men först är de projekt runway och sen kan vi börja fundera på den planen =)
Nu börjar allt dra ihop sig och jag kan snart få krama om min sessa, så sjukligt de känns att längta så mycket!
Känner mig så lyckligt lottad. känslan är ju absolut inte samma, men bröllopet va också en riktigt speciell dag, nått vi längtade till så enormt. Tänk att man kan få uppleva båda!

Jag vill jag vill jag vill ha bebis nu!! S...

img_0379 (MMS)

Jag vill jag vill jag vill ha bebis nu!! Så jag provar ananas knepet! Efter lite mer än en halva så började hela munnen blöda, då gav jag upp! Sen hittar jag inte hallonbladste i butiken!

besök hos farbror doktorn nr. 3

ja, då va de dax igen imorse, så de var bara och ställa klockan och sen väcka herr riesbeck. Besök nr 3 & absolut de bästa hittills!
De går framåt och jag tror verkligen att de börjar bli dax!
Idag gjorde de en hinnsveping, inget att njuta av men håller tummarna att de funkar. för de som gör detta och som de fungerar på så startar allt inom 48 timmar, håller tummarna!
Nu har fyra stjärnors middag börjat och de är Sandras kväll, måste titta!
en sånn där skulle man ha i kylen nu!

Maria Montazami i malmö

Hon ska befinna vara på Make up Store på hansa den 13 sept mellan 17-18 och om jag pallar så ska jag försöka ta mig dit, hon är ju så härlig!!

Andys familjevagga är på plats i sovrummet...

img_6436 (MMS)

Andys familjevagga är på plats i sovrummet. Vi var nere i falsterbo hos Bosse och Birgitta och hälsa på en stund nu i förmiddags & hämta hem vaggan. tog med oss ashi som älskar och träffa dem också!  Snabbt inom öob för att köpa sköljmedel, tvättar sängkläder och då finns de bara ett sköljmedel som passar! De nya rosa från softlan! Tvättar enbart för att doften slutat lukta, haha ;)  Ätit Kinamat och kollar på repriser från veckan som gått. Soff och sängläge är en garanti för resten av dagen!  Hoppas alla haft en skön helg! Ny vecka snart å nya äventyr;)

Snart är de ett år sedan min älskade farmo...

img_5569 (MMS)

Snart är de ett år sedan min älskade farmor dog av cancern. Tänker på henne var dag och hon har inte lämnat oss. Men  de känns jobbigt att inte få dela glädjen med henne när vår dotter är här. Är så tacksam att vi var tillsammans på min och andys bröllopsdag!

Stora bak och städdagen! Idag blev de kärl...

img_0966 (MMS)

Stora bak och städdagen! Idag blev de kärleksmums, äppelkaka och sen ugnpannkaka med bacon;) bjöd hit Linda på lite kvällsmat och nu spelas de 1000 och dricks te!

Kom igen nu bebis! De är denna veckan som ...

img_1478 (MMS)

Kom igen nu bebis! De är denna veckan som gäller! Ahhh!!!  Städdag hos fam. Riesbeck idag. Jag hjälper till så mycket som möjligt, dammsuga från soffan, fotöljen och sängen börjar bli min expertis. Sorterat ut alla sommarskor som jag plockat fram och inte fått använda mig av. Hängt fram höstjackan och hängt undan sommarjackan. Idag är de så mycket höst i luften, vet inte om jag tycker de är dax ännu. De är september, men sommaren har varit så dålig. Iaf så är de en höstig maträtt som ska göras ikväll, ugnspannkaka. Läst lite olika recept, vissa har äpple i, kanske borde man prova?! Tänkte även köra på lite bak. Får besök av mamma och pappa imorgon och vill ha nått gott och bjuda på. Men vad ska jag hitta på? Idéer? Blir en runda med bakboken!

Bakbak!  När man håller sig hemma så måste...

img_3474 (MMS)

Bakbak!  När man håller sig hemma så måste man ha nån trevlig syssla! I lördags blev de hallongrottor och idag chokladbollar!  De negativa i de hela är väl att jag faller för de underbara kaloribomberna. Men gravid som jag är får man väl njuta.  Va hos läkaren idag igen och vi har fått en ny tid inom snar framtid. Känner bara lite kom igen nu då anda, vi kör! Men så känner inte tösen. Fick ligga med några dosor på magen och busfrö som hon är ville hon inte ge läkaren de hon ville ha, fyra timmar senare åkte vi hem. Hungrig som bara den eftersom jag hoppade frukosten( tanken va att de tar väl 20 min sen får vi åka hem som förra gången) stanna vi på subway, sen en efterlunch vilostund på tre timmar;)  Måndags tv e lite trevlig start på veckan, halv åtta hos mig, som går över till idol & som final, svenska Hollywood fruar! Hade gärna kollat in svensk historia på fyran, tyvärr är fruarna snäppet knasigare! Men priset tar Gunilla persson, kom igen damen! Ibland känner jag hur pinsamt de blir så är tvungen att hämta nått i köket för att slippa skämmas!  Jaja, nu ska jag kolla in bollarna i kylen och se om de är redo för ett smakprov!

moa lignell idol

helt galet bra!

http://youtu.be/zSZeXqowAQQ

Ligger i sängen fortfarande. Kollar in so ...

img_4895 (MMS)

Ligger i sängen fortfarande. Kollar in so you think you can dance och spelar såklart wordfeud!  Trött i kroppen idag, men hade en grymt trevlig kväll med Nilsson/lindsjö. Pizza, sällskapsspel och wiibowling. Behöver jag säga mer än att tjejerna rockade bowlingen;) sitter och läser lite om olika brunch ställen i Malmö, verkar som Hilton är dit man ska!? 195 kr per person så jag ska lätt vara hungrig som en varg!!

Min sötnos Emil!  Nu är allergi tabletten ...

img_0298 (MMS)

Min sötnos Emil!  Nu är allergi tabletten tagen och dagen känns helt okej helt plötsligt;) solen skiner, lagom varmt & emil och jag softar i soffan!

Fredag, woohooo, ännu en arbetsvecka som g...

img_7395 (MMS)

Fredag, woohooo, ännu en arbetsvecka som gått... Eller vänta nu.. Hihi...  Dagarna bara blandas med varandra när vi är lediga tillsammans;)  Fick oväntat besök (älskar) av Johanna! Mysigt som vanligt! Hittade en rolig bild från halloween förra året på oss tillsammans.  Inatt har jag fått känna hur de känns och vara en dum fru, sov nämligen på soffan! Men jag kan iaf försäkra er om att jag varit en snäll flicka, fast med världens allergi chock! Vi höll ju på och sorterade som galningar igår och de blev ju ganska dammigt. Jag är allergisk mot de och när en sak utlöst så kommer nästa osv. Så fort jag la mig i sovrummet svullnade halsen, näsan rann, nös som en galning och ögonen va röda! Kunde inte komma på va de va, så två i natt gav jag upp och fick lämna kärlekarna och sova i vardagsrummet. Gick strålande. Sov länge också;) nu ska vi iväg för att köpa allergi tabletter, fått en sort som gravida kan ta. Och ikväll är de lyx middag med grillad fläskytterfile!

torsdag

åhh... en dag med mindre halsbränna! Igår va helt galet, trodde ett tag att jag inte skulle klara mig =) tuggade tabletter i galna mängder, äkligt!

idag har vi rensat lite här hemma och hitta lite saker som de blir annonser av sen, (allt man kan göra sittandes/liggandes är toppen) tänkte fortsätta med röjet nån annan dag i källaren och kanske hitta lite till =) Loppis!!

Och en ursäkt till vänner som inte hört av mig, asså, jag e inte i toppform.
Ska försöka och äta nått nu, bara fått i mig frulle idag. Avnjuter detta med csi miami på 5 an.

kram

ps. nytt rekord i wordfeud 511, woohoo ds.


<3

roliga saker förstås!

RSS 2.0